Наша таємниця (2021)

Мелодрама Наша таємниця (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серій
Премєра:
8 серпня 2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
142 хв.

«Наша таємниця (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Наша таємниця (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Трагічна смерть чоловіка - половина всіх бід. Нещасна героїня - мати маленької дівчинки, яка дізналася про свою смертельну хворобу. У неї виявили пухлину. Скільки їй залишилося жити не відомо. Тільки жінка знає, що не довго. І вона намагається якось поліпшити умови життя маленької доньки і залишити дитині щось після себе. Мати пригнічена. Кожна хвилина зменшує термін життя. Що зробить героїня? Кому віддасть дівчинку?

Її спроба звернутися до лікарів і зробити операцію, не дала результатів. Медики відмовилися втручатися, зазначивши, що все занедбано і робити операцію занадто пізно. Смерть чоловіка сталася дивним чином. Після його загибелі з'явилися дивні люди - партнери в бізнесі і стали вимагати гроші. Як бути? Який вихід знайде жінка?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Наша таємниця (2021)