Невинність (2021)

Мелодрама Невинність (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
13 серій
Премєра:
24 лютого 2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Невинність (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Невинність (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Господарська і енергійна жінка на ім'я Бахар заміжня. Вона виховує двох прекрасних дітей. В цілому, сімейне життя благополучна. Довгий час ніяких трагедій не відбувається. Але Бахар знає точно, що якщо щось трапиться з її дітьми, вона зробить все, щоб врятувати їх. І ось настають неприємності. Якось героїня дізнається, що її дочка на ім'я Ела закохана по вуха в боса свого тата. Начальник, який став об'єктом жадання молодий і привабливої ​​особи, це - тридцятип'ятирічний Ількер, який взагалі-то має намір одружитися на своїй колишній, з якої вони возз'єдналися. Просто колишні почуття несподівано спалахнули, і було вирішено дати цим стосункам другий шанс.

Невідомо, чи став би цей союз міцним. У багатьох це викликає сумнів. Особливо, з огляду на популярність Ількер у жіночої статі. Бахар спробує зробити все від неї залежне, щоб уберегти свою недосвідчену дочку від цих деструктивних відносин. Мати вважає, що дочка не повинна витрачати час, енергію і нерви на те, щоб намагатися завоювати і спокусити чоловіка, намагаючись відбити його у суперниці. Але життя Бахар і її сім'ї кардинально зміниться в день дев'ятнадцять років Ели. Відбувається щось зовсім несподіване.

  • 10
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Невинність (2021)