Прощальний лист (2023)

Мелодрама Прощальний лист (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серий
Премєра:
24 марта 2023
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Тривалість:
141 мин.

«Прощальний лист (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Прощальний лист (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Одній досить респектабельній жінці спадає на думку не така вже й парадоксальна думка, якою та може здатися, і пов'язана вона з часом. Жінка задається питанням про те, чи можливо повернути час назад, стерти образи, що сталися в минулому, або ж усі перебували в одному кругообігу. Вона не могла відпустити з минулого одну історію, яка оселилася в її серці, і вона не бажала її позбуватися. Ця історія була пов'язана з почуттям першого і чистого кохання. Аланур тридцять років тому зустріла людину, яку вважала своїм обранцем, посланим самою долею.

Але її думку не поділяли близькі. Батьки дівчини були заможними людьми і тяжіли до того, щоб у їхній дім увійшла людина, яка дорівнювала б їм за рівнем достатку і становищем, яке вони займають у суспільстві. Зія був хлопцем бідним, хоч і порядним. Аланур не хотіла з ним розлучатися. Дівчина була готова на втечу з рідного міста і дому. Але Зія не наважився на таку зухвалість, як відвезти дівчину з її сім'ї. Він поїхав сам. А для Аланур він залишив прощального листа. У серці дівчини оселилася лють. Вона ніяк не змогла повністю позбутися цього почуття. Ось тільки розлученим Аланур і Зії доведеться знову зустрітися.

Так трапляється, що син Зії приходить на допомогу дочці Аланур. Між молодими людьми проскакує почуття найсильнішої симпатії. Мехмет і Асли не готові відмовлятися одне від одного, а цього від них вимагають батьки. Мехмету ставлять на вигляд, що він зобов'язаний одружитися з Хатідже. Мати Мехмета непохитна і ставить сина перед вибором. Ніколи хлопцеві не доводилося замислюватися про те, щоб відмовитися від близьких. Мати Асли також не бажає, щоб донька продовжувала стосунки з Мехметом. А от Зія не противиться тому, щоб Мехмет робив власний вибір у житті, тим паче тієї його сфери, що стосується справ сердечних.

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Прощальний лист (2023)