Три листи від Белли (2023)

Мелодрама Три листи від Белли (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серії
Премєра:
2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Три листи від Белли (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Три листи від Белли (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Життя нерідко стає низкою складних випробувань, які людині належить проходити і тримати удар. Найчастіше такі випробування здаються чимось обтяжливим і чи не зайвим, але в той же час вони формують характер і вчать того, чого людина могла не знати і про що не замислювалася. Беллі доводиться замислитися про досить серйозні речі. Дівчина досі жила цілком розміреним життям, не стикалася з чимось серйозним. Вона часто віддавалася мріям. З нею збирався одружитися досить хороший хлопець. Вона чекала його приїзду. Ншан переживав за її добробут, як і належало близькій людині.

Разом із ним Белла приїжджає в батьківське село. І одразу ж після приїзду Ншан влаштовує конфлікт із місцевим жителем. Беллі не подобається те, що брат поводиться досить нешанобливо з людьми, які нижчі за нього за рівнем доходу. Будучи сином вельми багатої людини, Ншан забувається, що сам він звичайний вискочка. Белла намагається відвести брата. Дівчина не знала, що попереду на неї чекає непроста подорож по життю, яка змусить зіткнутися з безліччю різних ситуацій, в яких братиме участь Артур. Белла має підстави для переживань, а ось як вгамувати тривогу не уявляє. Їй складно, і вона потребує допомоги тих людей, які не байдужі до неї. Чоловік, який обдурив Беллу, пише їй листи, в яких зізнається у своєму вчинку. Ці листи стають для молодої жінки досить важливими.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Три листи від Белли (2023)