Кристал (2023)

Мелодрама Кристал (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
34 серии
Премєра:
4 июля 2023
Країна:
Ливан
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
60 мин.

«Кристал (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Кристал (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Кохання може зіграти злий жарт із людиною, але й відмовитися від нього мало хто зможе. Не знайшли в собі сили зробити це і дві красиві молоді жінки. Обидві проживали в одному будинку, тільки одна була заможною, а друга виступала всього лише прислугою. Амаль чекала на прибуття Алії. У родині сталося горе, а тому так важливо було, щоб близькі люди зустрілися. Алія поспішила прибути додому. Фей слід було справлятися з найелементарнішими завданнями, як, наприклад, принести квіти. Але дорогою з нею сталася ситуація, що стала причиною знайомства з впливовим чоловіком.

Тим самим, який міцно увійде в її життя і створить неймовірні проблеми, але водночас забезпечить і приємними емоціями. Джавад всупереч своїм поглядам і смакам перейнявся скромною особою, яка не мала належного рівня освіти та лиску, що притаманний людям його кола. Фей демонструє жахливу простоту, але саме цим його і бентежить на тлі елегантної, освіченої та великосвітської дами в особі Алії. Сама Алія й уявити не могла, що обзаведеться конкуренткою і до того ж із числа прислуги. Для молодої жінки, яка втратила батька і зіткнулася з деякими нюансами щодо спадкування, такий удар, як зрада коханого, стає чимось сюрреалістичним. Відмовитися від Джавада молода жінка, яка налаштувалася створити сім'ю, не може, як і проста служниця, яка цілком розуміє, що вона не пара людині з багатого суспільства.

  • 60
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Кристал (2023)