Промінь світла (2022)

Мелодрама Промінь світла (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2022
Країна:
Турция
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
60 мин.

«Промінь світла (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Промінь світла (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Молодій жінці довелося прибути до моргу на впізнання тіла молодого чоловіка, який загинув унаслідок дорожньої аварії. Хакан Кара не мав шансу вижити. Побачити мертвим близької людини дівчина ніяк не чекала. Коли з тіла було знято простирадло, дівчина закотилася істерикою. Вона кинулася до нього, кричачи, щоб він підвівся. Медперсонал намагався заспокоїти Еліфа. Подібні істерики були рідкісними у стінах цієї установи. Еліф зіткнулася із найрізноманітнішими приводами для емоцій за короткий проміжок часу. Почуття обману передувало відчуття горя.

Адже колись вона була неймовірно щасливою. За день до трагедії Еліф займалася влаштуванням весільних заходів. Вона зовсім випадково застає нареченого з чужого весілля, що цілується з іншою жінкою. Еліф не може зрозуміти, що їй слід робити з тим, що вона впізнала. Дівчина вважала, що слід повідомити правду нареченій, але подруга намагається утримати її від цього кроку. Наречена ж була неймовірно щасливою, а Еліф намагається підібрати слова, щоб повідомити про зраду. Еліф та її подруга чекали, що наречена скасує весілля. А гості прибували на церемонію. Одному з чоловіків, що прибули на весілля, приходить дивне повідомлення.

Фірат схвильований, адже справа стосується його сестри. Перед здивованою Еліф розігрується неймовірне дійство. Наречена та наречений спускаються до гостей так, ніби нічого не сталося. Еліф не вірила своїм очам, адже наречена прийняла зраду майбутнього чоловіка і не стала робити скандал. Подруга ставить питання Еліф про ревнощі до Хакана, адже він гарний і часто вирушає у відрядження. А той дзвонить Еліф, щоб повідомити про своє кохання. Сумніватися у почуттях свого обранця Еліф не мала підстав. Фірат знаходить сестру і звітує за те, як вона поводиться, адже чимало нерв потріпала сім'ї.

  • 70
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Промінь світла (2022)