Статус стосунків: Заплутано (2015)

Мелодрама Статус стосунків: Заплутано (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серій
Премєра:
4 липня 2015
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама, комедія
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Статус стосунків: Заплутано (2015)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Статус стосунків: Заплутано (2015) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У новому турецькому телесеріалі "Статус стосунків: заплутано" все дійсно непросто. Але він неодмінно припаде до смаку любителям інтригуючих історій і зворушливих романтичних пригод. Добрий гумор і хвилюючі ситуації змусять переживати за головних героїв. Ну а куди ж без ревнощів, гордості, зради та оман вічних перешкод у таких оповіданнях?

Мила й незграбна дівчина Айшегюль нерозділено закохана в Джана Текіна, у серці якого вже давно інша жінка - Еліф. Дівчина боїться зізнатися коханому у своїх почуттях. Еліф - повна протилежність Айшегюль. Вона красива і холодна. Еліф купається в чоловічій увазі, тому не звертає уваги на Джана. Однак серце Еліф підкорив Мурат, який зі свого боку має славу ловеласа і веселуна. Але йому дуже подобається Айшегюль. Таким чином, ми отримуємо заплутаний любовний квадрат.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Статус стосунків: Заплутано (2015)