Все, що мені залишилося від тебе (2015)

Мелодрама Все, що мені залишилося від тебе (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серії
Премєра:
17 квітня 2015
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
117 хв.

«Все, що мені залишилося від тебе (2015)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Все, що мені залишилося від тебе (2015) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Щоб перевірити людину, доля посилає їй різні випробування. Когось випробовують тяготами й поневіряннями, когось - хворобами та стражданнями. Але найважчим випробуванням для будь-кого, хоч як парадоксально це звучить, буде перевірка багатством і успіхом. Так і сталося в житті молодого хлопця Озгюра. Коли хлопчик втрачає батьків, його відправляють до сирітського притулку. Там він знайомиться з дівчинкою на ім'я Еліф. Почуття, що зародилися між дітьми, переросли в перше кохання, невинне і чисте.

Але підлітки змушені були розлучитися, коли Озгюра забирає до себе багатий дідусь. Тепер юнакові не доводиться відчувати потребу в чому-небудь. І він забуває про минуле життя, коли отримує в руки багатство. Але в день повноліття, молодий чоловік дізнається, що для отримання спадщини йому необхідно закінчити навчання в рідному селищі. Він повертається в рідні краї. Випадково, молодий чоловік знову зустрічає Еліф. Дівчина подорослішала і змінилася. Як тепер складуться стосунки між молодими людьми?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Все, що мені залишилося від тебе (2015)