Сховай мене (2023)

Мелодрама Сховай мене (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
6 жовтня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Сховай мене (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Сховай мене (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Головний герой нової драми - успішний і привабливий Мете. Він завжди мав успіх у жінок, але по-справжньому нікого ніколи не кохав. І ось одного разу доля подарувала йому дивовижну можливість випробувати це чудове, ні з чим незрівнянне почуття. Ситуація ускладнюється тим, що чоловік закохується одразу в двох і не знає, кого йому вибрати для побудови серйозних стосунків...

Успішний та амбітний Мете зумів побудувати життя на власний розсуд, незважаючи на перешкоди та перепони. Старанний і цілеспрямований молодий чоловік виконав умови, подолав випробування і досяг поставлених цілей. Тепер хлопець отримує можливість, щоб задовольнятися здобутками і не переживати про майбутнє. Благополучне існування не вимагає жіночої присутності, а рідкісні зустрічі з красунями його цілком влаштовують. Мете намагається триматися подалі від настирливих прихильниць, але доля зводить життєрадісного холостяка з тією, яка привертає його увагу.



Завидний наречений потрапляє в неоднозначну ситуацію, коли на горизонті з'являється друга жінка, яка мріє роздобути красеня в чоловіки. Імпозантний та інтелігентний представник із вищого суспільства змушений обирати між безтурботною та вимогливою пані, а з іншого боку, він симпатизує тихому та непримітному дівчиську, що пережила трагедію. Гра в хованки починається всередині любовного трикутника, де третьому зайвому доведеться визнати поразку. Боячись помилитися, відкрита і довірлива людина терзається стражданнями, але вони не допомагають визначитися і вибрати серед претенденток.

  • 90
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Маряна
    Цитата: Марія
    Хочу подивитись
  2. Оля
    Хочу подивитися
  3. Марія
    Хочу подивитись
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Сховай мене (2023)