Любов і Маві (2016)

Мелодрама Любов і Маві (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
4 ноября 2016
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:

«Любов і Маві (2016)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Любов і Маві (2016) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Алі - тридцятирічний чоловік, син багатих батьків. Люблячі члени сім'ї постаралися дати йому все необхідне від виховання до освіти. Бездоганну репутацію щасливчика зруйнувало тюремне ув'язнення. Хлопець опинився там через несправедливість, намагаючись змити гріхи старшого брата, який убив людину. Навіть перебуваючи в ув'язненні, Алі знаходить для себе промінчик світла. Ним стала прекрасна дівчина Маві, яка пише йому листи.

Здавалося б, їхні почуття щирі та взаємні, на волі пара грає весілля, але молода наречена підносить неприємний сюрприз. У першу шлюбну ніч вона намагається вбити чоловіка, який нічого не підозрює. Що не так із красунею, яка одягла на себе маску невинності? Навіщо їй смерть чоловіка?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Любов і Маві (2016)