Всередині (2016)

Мелодрама Всередині (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
39 серій
Премєра:
19 вересня 2016
Країна:
Туреччина
Жанр:
кримінал, детектив, бойовик, трилер, драма
Режисер:
Тривалість:
60 хв.

«Всередині (2016)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Всередині (2016) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У центрі подій, насичених непростими фрагментами, опиняються два брати. У їхній долі вистачило випробувань, і здається, що ті ніколи не припиняться. Але до того, як брати зуміють знову з'явитися в житті одне одного, мине час. Сарп прийняв рішення вчитися на поліцейського, щоб служити на благо суспільства і держави. Вибір хлопця був визначений ще й суб'єктивними причинами. Коли Сарп був дитиною, його батька помилково відправили відбувати термін за ґратами. А брата Сарпа викрали і відтоді вони не зустрічалися. Умут доводився Сарпу братом, але не знав цього, адже був викрадений із рідної сім'ї маленькою дитиною. Йому дали інше ім'я і звали хлопця Мете. І він теж вирішує вчитися на поліцейського.

Є у хлопця кохана дівчина Мелек. Дівчина врятувала йому життя і Мете не міг не захоплюватися її відвагою і благородством. Брати можуть відчути рідну кров, якби не проблема, яка розлучає їх. Так сталося, що історія Сарпа була відома в навчальному закладі одному з викладачів, і той вирішив, що допустимо висловитися негативно про цю людину. Сарп не зміг пропустити повз вуха образи на адресу батька і наставив пістолет на викладача. За це хлопцеві загрожує серйозне покарання. Свою участь у долі братів зіграє і Мелек.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Всередині (2016)