І в печалі і в радості (2020)

Мелодрама І в печалі і в радості (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
57 серій
Премєра:
12 вересня 2020
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама, комедія
Тривалість:
45 хв.

«І в печалі і в радості (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу І в печалі і в радості (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Стосунки Лейли та її коханого Сарпа тривали достатньо часу, щоб пара прийшла до усвідомлення майбутнього, яке мало стати спільним. Сарп упевнений у своєму виборі і робить пропозицію руки і серця Лейлі. Молода жінка дуже чекала цього дня, і вона звичайно ж, погоджується стати дружиною Сарпа. Підготовка до весілля перетворилася на щось неймовірно радісне, хоч і хвилююче. Здавалося, що кращого періоду в житті Лейли не було, або просто ніщо не могло зрівнятися з передчуттям від з'єднання доль. Лейла мріяла про те, яким буде щасливе майбутнє життя з Сарпом.

І аж ніяк вона не очікувала, що доведеться зіткнутися з неймовірним випробуванням, яке боляче вдарило по серцю. Сарп покидає наречену. Такої підлості від коханого чоловіка вона не чекала. Лейла не стала падати духом і занурилася з головою в роботу, щоб не дозволяти сумним думкам брати гору. По роботі Лейлі доводиться бачити подружні пари, адже вона займається організацією весіль, а тому мимоволі вона поринає в спогади в той день, коли і сама одягла святкове вбрання, але водночас виявилася зганьбленою. На неї чекав новий удар, адже жінці доведеться займатися влаштуванням весілля Сарпа з його новою обраницею.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » І в печалі і в радості (2020)