Метаморфоза (2023)

Мелодрама Метаморфоза (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серій
Премєра:
31 травня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, детектив
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Метаморфоза (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Метаморфоза (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Метаморфоза" розповідає історію Фунди російською мовою - молодої та красивої журналістки зі Стамбула, яка мріє про успіх у професії. Вона отримує роботу в найбільшому газетному виданні міста, але її начальник, головний редактор, дає їй тільки рутинні завдання і не довіряє серйозні справи новачкові.

Фунда вирішує взяти ініціативу у свої руки і починає розслідувати компрометуючу інформацію про Теомана Барманли, одного з найбагатших людей Туреччини і людину з хорошими зв'язками в уряді. У цьому їй допомагає Мете Ургюплю, досвідчений агент департаменту національної безпеки, який знає про протизаконну діяльність Теомана і допомагає Фунді отримати нові докази.

Однак, Фунда не уявляє, що її розслідування виявиться настільки небезпечним і що вона гратиме в серйозну гру з людьми, готовими на все. Тепер їй і Меті потрібно працювати разом для досягнення спільної мети - принести Теомана перед правосуддям.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Метаморфоза (2023)