Ідеальна пара (2022)

Мелодрама Ідеальна пара (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
комедія
Режисер:
Тривалість:
103 хв.

«Ідеальна пара (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Ідеальна пара (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Набути любов у сучасному світі не так просто, але деяким парам у цьому питанні неймовірно щастить. Навіть до сьогодні є віра в те, що шлюби укладаються на небесах, а на землі важливо знайти свою пару. А ось із цим питанням не так усе просто. Звичайно, закоханим доведеться постаратися переломити обставини, які можуть стояти на шляху їхнього кохання. А до того їм ще належить знайти одне одного. Керем і подумати не міг, що саме робота змусить його замислитись про особисте щастя. Він був спантеличений роботою, яка нітрохи його не влаштовувала, і хлопець вирішив залишити це заняття. Але Пинар, дізнавшись про його наміри, вирішує втрутитися у плани хлопця. Вона просить його не йти.

Дівчина повідомляє, що це думка компанії, а не її особиста. Керем раніше ставився до Пинар з деякою упередженістю, але він починає себе ловити на думці, що вона йому навіть подобається. Пинар також розглядає Керема з якоюсь теплотою. Поступово дистанція між ними скорочується, але обидва не кваплять події. Від Мераль не приховується настрій сина, і вона вважає, що в його особистому житті намітилися зміни. Керем приходить у гості до Пинар і зять величає його свояком, що трохи дивує хлопця. Пинар не розуміє, чому таке відбувається.

Фадіме зізнається, що розмови про Керема стають дедалі частіше. Ірмак також наголошує на цьому факті. Практично щодня порушується тема Керема. Неджаті стає відомо про те, що хтось розшукує її сина. Вона турбується, що той щось накоїв. Керем купує кільце для Пінар і наважується зробити пропозицію. Дівчина певною мірою розраховувала на те, що Керем наважиться зробити перший крок. Але на цьому шляху на них чекає чимало подій.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Ідеальна пара (2022)