Життя сьогодні (2022)

Мелодрама Життя сьогодні (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2022
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 мин.

«Життя сьогодні (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Життя сьогодні (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Медичні заклади стали комерційними структурами із платними послугами, а тому пацієнти перейшли до розряду клієнтів. Але навіть за гроші послуги медиків можуть виявитися неякісними, адже на кону стоїть питання здоров'я, а іноді й зовсім життя. В одній із таких лікарень починає працювати Бариш Ґювенер. Молодий чоловік мав професійний ентузіазм і гарні наміри, а тому вирішив, що зможе бути корисним як лікар. Але коли він дізнається зсередини систему роботи медичного закладу, бентежиться.

Він мислив високими ідеалами, а тому не залишав місце для комерції, але медична установа також повинна мати фінансові засоби для функціонування, а статті видатків суттєві і слід забезпечувати надходження коштів. Баришу доведеться шукати консенсусу. У лікарні чекали на прибуття головного лікаря, який був досить молодим. Старожили з-поміж медичного персоналу відчували недовіру до нового керівника, а обговорюючи його персону, не очікували, що той перебуває з ними в роздягальні. Бариш не міг не погодитися з ними, що лікарня стала не такою, як раніше, і вважає, що слід змінювати стан справ. Але зробити це буде непросто через колеги.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Життя сьогодні (2022)