Дім, у якому ти народився - твоя доля (2019)

Мелодрама Дім, у якому ти народився - твоя доля (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
43 серії
Премєра:
25 грудня 2019
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
120 хв.

«Дім, у якому ти народився - твоя доля (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Дім, у якому ти народився - твоя доля (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Величезне значення для людини має будинок, у якому вона народилася і живе. Період дитинства і зовсім стає певним базисом для майбутнього, і від нього залежить, чи стане людина щасливою або, навпаки, жахливо нещасною. А також у цей час формуються погляди і цілі. Сімейні цінності, що існують між двома дорослими людьми, які народили дітей, формують їхній світогляд. Мехді добре пам'ятав своє дитинство. Він народився в сім'ї, яка ледь зводила кінці з кінцями. Він назавжди запам'ятав відчуття, зумовлені злиднями. Життя ж навчало його міцності, силі та твердості.

Подорослішавши, він зустрів Зейнеп. У цієї особи життя було протилежним до того, що було в Мехді. Зейнеп звикла жити в атмосфері, немов казковій. Стосунки між Мехді та Зейнеп стають дедалі тіснішими. Вони дізнаються більше одне про одного. У них виникає потреба одне в одному. В обох були психологічні рани. З'ясувалося, що не вистачало любові не тільки Мехді, а й Зейнеп. У дитинстві обох молодих людей були ситуації, які поранили їх. Обом доведеться подолати безліч труднощів на шляху до обопільного щастя. Крім того, їх відокремлює розрив у соціальному статусі і це також перепона на шляху до щастя.

  • 90
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Дім, у якому ти народився - твоя доля (2019)