Втеча (2022)

Мелодрама Втеча (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
14 червня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
бойовик, драма, пригоди
Тривалість:
45 хв.

«Втеча (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Втеча (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Втеча (турецький серіал 2022) дивитися онлайн всі серії фільму безкоштовно в хорошій якості Турецький серіал Втеча розповість глядачам захоплюючу історію з динамічним сюжетом. Головний герой серіалу - Мехмет. Це молода людина, дуже розумна і цілеспрямована. Метою його життя стала журналістика, саме про неї він мріяв із дитинства. Зараз Мехмет відмінний і відомий військовий журналіст. Кожен репортаж із гарячих подій у хлопця вдавався успішно. І вкотре Мехмета знову посилають на завдання в Курдистан. Разом із міжнародними колегами він має віднайти правду. Зейнеп теж у команді з Мехметом, вона професіонал своєї справи.

Зейнеп хоч доволі молода, але за плечима має чималий досвід. Коли вся група підійшла до кордонів країни, вони випадково потрапили до рук одного з терористів. На щастя, Мехмет зумів втекти та втекти, проте зараз йому зовсім нелегко, адже він складає план, як рятувати колег. Спочатку йому здається це неможливим, бо він діє лише один, а бандитів багато. Мехмет згадує, що в полоні Зейнеп, і це додає йому впевненості у своїх силах. Мехмет усе-таки вирішує рятувати товаришів. Який план вигадав Мехмет? Чи побачить він ще хоч раз у житті прекрасну і сміливу Зейнеп? D 720

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Втеча (2022)