Біла гвоздика (2014)

Мелодрама Біла гвоздика (2014) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серій
Премєра:
24 жовтня 2014
Країна:
Туреччина
Жанр:
бойовик, драма, кримінал
Тривалість:
100 хв.

«Біла гвоздика (2014)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Біла гвоздика (2014) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Усі події турецького серіалу "Біла гвоздика" відбуватимуться навколо одного чоловіка, якого звуть Зюльфю. Він живе в досить маленькому місті, де досить складно відшукати хоч якусь роботу. Він докладає максимум зусиль, щоб хоч кудись влаштуватися. Йому треба годувати свою сім'ю, забезпечувати дітей і взагалі жити нормальним життям.

Незабаром Зюльфю влаштовується на роботу. Тепер він справжній садівник, який працюватиме у свого давнього родича Османа. Робота прекрасна і чоловікові вона дуже подобається. Він завжди любив рослини і тому його все влаштовує. Але найважливіше те, що Осман виявився не просто близькою людиною, а також досить багатою.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Біла гвоздика (2014)