Марашанець (2021)

Мелодрама Марашанець (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
74 серии
Премєра:
11 січня 2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
120 хв.

«Марашанець (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Марашанець (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Марашанець" оповідає про безстрашного і сильного молодого чоловіка, який все своє свідоме життя веде безкомпромісну боротьбу з несправедливістю. Він народився і виріс у місті Мараш, звідки й отримав своє прізвисько - Марашанець. Протягом досить тривалого часу він служив у спецназі, у процесі чого і йому численні рази доводилося опинятися в епіцентрі найнепередбачуваніших і часто смертельно небезпечних ситуацій.

Однак в останні роки, зважаючи на низку обставин, він закинув цю небезпечну роботу, почавши підтримувати спокійне мирне існування. Будучи батьком-одинаком, він намагається присвячувати весь свій час гаряче улюбленій доньці Зеліш. Керуючи власним книжковим магазином, він підтримує тихе і нічим не примітне існування. Але ідилія, що панує навколо нього, починає руйнуватися, коли одного разу він стикається з чарівною молодою дівчиною на ім'я Махур. Через неї вже незабаром Марашанець потрапляє в низку великих неприємностей, з яких йому буде не так-то просто вибратися. При цьому він поки нічого не підозрює про те, що Махур приховує від нього якусь таємницю.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Марашанець (2021)