Чукур (2017)

Мелодрама Чукур (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
89 серий
Премєра:
23 октября 2017
Країна:
Турция
Жанр:
триллер, криминал, боевик
Режисер:
Тривалість:
120 мин.

«Чукур (2017)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Чукур (2017) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Новий турецький серіал Чукур (2017) оповідає про життя мешканців населеного пункту біля Стамбула. Селище називається Чукур, що в перекладі з турецької означає Яма. Це місце славиться криміналом на всю округу. Особливого значення тут набив наркобізнес. Кожен бажаючий придбати наркотики, приїжджає в це селище. Місцеве населення від страху вийти на вулицю починає покидати стіни рідного дому, перебираючись в інше місто. Але хіба втеча приділ сильного населення? Не згодні з цим насіння Кочовых. Вони вирішують поставити край злочинності і оголошують війну наркобаронам.

Незабаром результати боротьби зі злочинністю починають рости, але зайти далеко Кочовым не вдається. Їх перемагає банда і герої примусово відступають. Здавалося б, остання надія на тихе й мирне життя пропала. Але раптово в Чукур переїжджає Яман і продовжує справу Кочовых. Він раз і назавжди хоче покінчити з наркотиками в рідному місті, де колись правили його брати. У хлопця твердий характер і відступить він тільки через свій труп. Але раптово в його житті з'являється чарівна дівчина, яка також твердо має намір поставити край криміналу. Чи зможуть герої дати гідний бій банді наркоторговців?

  • 80
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Чукур (2017)