Кохання ангелів (2018)

Мелодрама Кохання ангелів (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
4 липня 2018
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама, комедІя
Тривалість:
120 хв.

«Кохання ангелів (2018)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Кохання ангелів (2018) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Кохання Ангелів" зачіпає доволі складну тему: він розповість про те, що таке бути справжніми батьками. Народити дитину - це тільки півсправи, а ось правильно її виховати - завдання не з тривіальних.

Фільм починається з того, що глядач бачить поріг будинку престарілих. Сюди хтось підкинув маленького хлопчика. Незважаючи на те, що надворі була погана погода, йшов дощ, люди похилого віку все ж таки почули плач дитини, що лунав з вулиці. Коли вони відчинили двері, то були просто шоковані. Перед ними лежала зовсім маленька дитина. Люди похилого віку не могли її залишити на вулиці і без роздумів забрали її в пансіонат.

Хлопчика назвали Ягмуром, що в перекладі означає дощ. Кожен мешканець пансіонату з особливим трепетом піклується про малюка. Через 15 років хлопчик виростає і перетворюється на сильного і самовпевненого підлітка. Він дуже любить усіх мешканців пансіонату, які стали йому батьками. Він вдячний їм за те, що колись вони врятували йому життя. Для Ягмура найважливішим є теплота і доброта. Він завжди готовий допомогти. І саме тому він опиняється в потрібний час там, де його потребують. Для того, щоб дізнатися, як склалася доля Ягмура, дивимося серіал "Любов Ангелів" російська озвучка онлайн.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Кохання ангелів (2018)