Гюльпері (2018)

Мелодрама Гюльпері (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
30 серій
Премєра:
14 вересня 2018
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
120 хв.

«Гюльпері (2018)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Гюльпері (2018) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал Гюльпері / GulperiГюльпері переїхала з чоловіком до Газіантепе, щоб він міг більше заробити грошей. Велика сім'я вимагала втручання фінансів, троє дітей хотіли їсти, звідси й такі жорсткі формати. Одного разу, під час патрулювання, на кордоні, молодий офіцер потрапляє під перехресний вогонь. Чи то досвіду забракло, чи то нещодавні суперечки з дружиною далися взнаки, загалом, героя кулі продірявили в десятки місцях, і він помер. Це було дуже страшною дією, годувальника не було, а отже, потрібно було щось вигадувати, потрібно було й самій виходити за межі своєї буденності.

Горем вбита Гюльпері ненавиділа весь світ, і особливо, батьків чоловіка, адже вони були багатими, і могли допомогти в скрутну хвилину, але нічим, окрім критики, вони не тішили свою дитину. Тим часом, але дізнавшись, що онуки залишилися без батька, вони доклали максимум зусиль, щоб їхня мати опинилася у в'язниці, а малюки перейшли під їхній початок. Так Гюльпері залишилася самотньою, її покинули всі, але вона вірила, що коли-небудь, вона вийде на волю, заробить достатньо грошей, і з'явиться в Газіантепе, щоб показати людям похилого віку, наскільки сильно вони помилялися, і що вона не дияволиця, а жінка, яка потребує тепла й турботи.обов'язково

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Гюльпері (2018)