Світське товариство (2018)

Мелодрама Світське товариство (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
60 серій
Премєра:
18 лютого 2018
Країна:
Туреччина
Жанр:
комедія, сімейний
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Світське товариство (2018)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Світське товариство (2018) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Сюжет оповідає про хлопця і дівчину, які є вихідцями з різних верств суспільства. Кожен з них намагається знайти своє місце в житті і знайти бажане щастя. Чоловіка звуть Керем, і він є дуже сильною і працьовитою людиною. Його сім'я звикла багато працювати, щоб себе забезпечувати. Його дитинство та юність постійно супроводжувалися різноманітними труднощами, тяготами та браком грошей.

Тим часом Джансу навпаки народилася в сім'ї, яка завжди жила в достатку, а тому в дівчини було все, що тільки можна бажати. Незважаючи на такі умови, красуня почувалася абсолютно нещасною і самотньою. Незабаром у життя кожного з головних героїв прийдуть великі зміни. Хлопці, нарешті, зможуть знайти себе і зрозуміти, чим варто займатися в житті. Попереду на протагоністів чекає дуже багато цікавих і яскравих подій.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Світське товариство (2018)