Остання історія (2017)

Мелодрама Остання історія (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
5 серій
Премєра:
2017
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Остання історія (2017)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Остання історія (2017) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Молодість Дестана припала на похмуру пору Другої світової війни в турецькому серіалі "Остання історія". Югославія припинила звичне існування і її населення масово втекло до Туреччини в пошуках розміреного життя. Серед біженців опинився і Дестан зі своєю сім'єю. На жаль, на Батьківщині залишилися його сестра з обранцем. А подорож головного героя продовжилася в місті Мудурн.

Здавалося б, що життя скрізь однакове, але це місце мало свої унікальні характеристики. Тут часто знаходили притулок численні злочинні угруповання. З настанням терористичних атак мирним жителям зовсім стало не по собі: вони втратили останню віру і втратили звичне спокійне існування. Залишається тільки здогадуватися, як знайти безпеку в такому мінливому світі?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Остання історія (2017)