Пляма (2019)

Мелодрама Пляма (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
9 серій
Премєра:
16 квітня 2019
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
120 хв.

«Пляма (2019)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Пляма (2019) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Ясемін та її брат виросли в дитячому притулку, позбавлені підтримки та поваги з боку інших. Коли Ясемін стає повнолітньою, вона змушена покинути притулок відповідно до закону. У серіалі "Пляма" розповідається, як 18-річна Ясемін, залишившись одна, намагається не тільки забрати свого брата з притулку, а й допомогти йому з його здоров'ям. У турецькому серіалі Ясемін долає безліч перешкод і долає перепони, щоб повернути віру в себе і свого брата, і стати важливою частиною суспільства.

Дев'ятирічний брат Ясемін серйозно хворий і страждає від проблем з вухами, які призводять до поступової втрати слуху, і він може стати глухим. У серіалі демонструється, що жодна мрія дитини не може бути втрачена. Ясемін шукає способи заробітку грошей, влаштовується на безліч робіт, щоб звільнити свого брата і подарувати йому надію. Після спілкування з лікарями вони отримують надію на порятунок слуху брата, але для цього потрібні значні фінансові кошти та зв'язки, бо операцію не можна провести в їхньому місті. Сам Мурат чекає щодня зустрічі зі своєю сестрою, коли вона приходить у гості, щоб підтримати його та принести йому солодощі.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Пляма (2019)