Актриса (2023)

Мелодрама Актриса (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
31 травня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
трилер, кримінал, комедія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Актриса (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Актриса (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Людина за законом і моральними міркуваннями зобов'язана чинити порядно і безпечно для оточуючих людей. Але існують ті, хто запросто скоїть убивство і як ні в чому не бувало продовжить свій шлях. Так і в темний час доби на безлюдній дорозі чоловік, який сидів за кермом машини, не зміг проїхати повз дівчину, яка явно потребувала допомоги. Вона безстрашно влаштувалася в його машині, розповідаючи передісторію того, чому опинилася сама. Чоловік уважно слухав розповідь попутниці. Він і подумати не міг, що на нього чекає. А чекала на нього смерть. Дівчина, яка вчинила вбивство, зробила фотознімки і після покинула місце злочину. Вона привела себе до ладу, і у своєму справжньому образі купалася в оваціях.

Присутні на заході не стримували захоплень щодо Ясемін. Фільм, у якому та знялася, сподобався кіноманам. Наступного дня стало відомо про те, що Четіна знайшли мертвим, а він був учасником скандалу, пов'язаного з жорстоким поводженням із дітьми. Ясємін почувалася задоволеною. Подвійне життя, яке вела красива, молода жінка, триває. Вона вважає, що має повне право відновлювати справедливість щодо тих, хто скоював злочини. Ясемін вбивала тих, хто заподіяв шкоду беззахисним людям і тваринам. Ясемін світить участь у вельми важливому проєкті, але важкому для неї з моральної точки зору. У Ясемін була своя хвороблива історія життя. Те, чим вона займається, не приносить їй заспокоєння.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Актриса (2023)