Наприкінці ночі (2022)

Мелодрама Наприкінці ночі (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2022
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
60 мин.

«Наприкінці ночі (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Наприкінці ночі (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Маджіде відрізнялася неймовірно добрим серцем, і виявляла чуйність щодо співробітників банку, причому за це її звітував керівник. Не могла вона пройти повз і постраждалу тварину, і коли таксист випадково збив собаку, відвезла того до ветеринарної клініки. Дівчині було призначено бути тією, яка зможе зцілювати інших, як і її батько, який мав особливий дар, який він і передав дочці. Маджіде і сама думала про те, щоб вирушити до Стамбула і пройти курси. Але на це були потрібні гроші та рішучість. Разом із подругою Ханде вона вирушила до ворожки на картах Таро, і та повідомила, що дівчина має змінити місце проживання.

Більше того, в Стамбулі на неї чекала людина, яка, як і вона потребувала допомоги. Вони могли б допомогти один одному, але не так було просто. Виявилося, що Маджіді має зберігати з ним певну дистанцію і не поспішати закохуватися, щоб не постраждати. Маджіде справді вирушає до іншого міста і починає там будувати свою долю. Вона знайомиться з приємним чоловіком, а потім на її шляху з'являється ще один. Казим був нещасливий у шлюбі і тяжів внести у своє життя зміни. Але між ним і тією жінкою, що з'явиться у його долі, не одразу встановиться порозуміння. Їм належить пройти непростий шлях один до одного.

  • 60
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Наприкінці ночі (2022)