Згадай, Гьонюль (2015)

Мелодрама Згадай, Гьонюль (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
13 серій
Премєра:
24 січня 2015
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
120 хв

«Згадай, Гьонюль (2015)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Згадай, Гьонюль (2015) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Згадай, Генуль" розповідає про складну долю молодої дівчини на ім'я Генуль, якій у дитинстві довелося подорослішати раніше, ніж передбачалося. Адже, зважаючи на низку обставин, вона рано втратила своїх батьків, після чого потрапила до дитячого будинку. Так, вона підтримувала своє існування в стінах цієї установи до досягнення повнолітнього віку. За цей час їй раз у раз доводилося терпіти глузування, знущання і безліч складнощів при контакті з іншими вихованцями дитбудинку.

За своєю сутністю Генуль видається працьовитою і цілеспрямованою особою, яка, покинувши межі дитбудинку, успішно вступає до медичного інституту. Минає деякий час. Дівчина закінчує виш, після чого їй досить швидко вдається влаштуватися працювати медсестрою. Здається, поступово життя цієї спокусниці налагоджується. Одного разу, вона стикається з солідним чоловіком на ім'я Текін, який є затребуваним хірургом. Через деякий час між новоспеченими знайомими розв'язується роман. Щоправда, Генуль поки не підозрює про те, що Текін приховує від неї щось дуже важливе.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Згадай, Гьонюль (2015)