Ідеальний орендар (2022)

Мелодрама Ідеальний орендар (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
30 серпня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
трилер, драма, комедія, детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Ідеальний орендар (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Ідеальний орендар (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Сюжет серіалу «Ідеальний орендар» розвивається у багатоповерховому житловому будинку Стамбула, мешканці якого мимоволі змушені спілкуватися один з одним, адже зустрічаються щодня. Одну з мешканок будинку, який далекий від престижного статусу, звуть Мона. Молода дівчина успішно закінчила університет, після чого вирушила на пошуки роботи. Моне вдалося знайти цікаву посаду в інтернет-газеті, де вона швидко розвиває журналістські навички.

Головна героїня навіть пише про проблеми, з якими стикається як вона, так і інші мешканки величезного будинку. Несподівано настає криза, яка може зруйнувати плани дівчини. Щомісячна вартість житла несподівано пішла нагору, через що Мона може залишитися на вулиці. Втім, й інші мешканці зазнають великих фінансових труднощів через високу вартість оренди квартири. Стає бездомною Мона не поспішає, тому готова піти мало не на крайні заходи, аби не втратити вдома. Почніть дивитися онлайн турецький серіал, щоб дізнатися, який вихід із сумної ситуації знайде молода журналістка. Поки Мона думала, де знайти гроші на житло, несподівано для себе почала спілкуватися з сусідом, який є творчою особистістю, фотографом. Під час чергової бесіди молоді люди зрозуміли, як можна не позбутися даху над головою. Найпростіше вирішення проблеми – почати жити разом, поділяючи на двох орендну плату. Тим більше, що між головними героями промайнули почуття, чому вони можуть побудувати щасливі стосунки.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Ідеальний орендар (2022)