Слухняні (2022)

Мелодрама Слухняні (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
30 березня 2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, комедія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Слухняні (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Слухняні (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал «Слухняні» – це напружена драма, що розгортається між членами заможної родини. У центрі сюжету – архітектор Октай Уйсал та його численні родичі, які мешкають під одним дахом. Ззовні може здатися, що в цьому будинку панують лад і спокій. Але це лише з боку - насправді в серці кожного з персонажів киплять неабиякі пристрасті, що загрожують ось-ось вирватися назовні. Усі мешканці цього будинку ведуть подвійні ігри та мають особисті таємниці, які доводиться приховувати від оточуючих.

Останнє завдання, доручене Октаю – проектування тюремної будівлі. Майбутню будову потрібно продумати до дрібниць – від кабінету начальства до охоронних вишок, від кімнати побачень до потрібних для ув'язнених.

Але повне занурення в роботу не заважає архітекторові потихеньку втілювати свою давню мрію стати панком. Чоловік з юності є фанатом цієї субкультури, але змушений тримати це у секреті. Головний герой розуміє, що на схвалення близьких йому розраховувати не доводиться, а отже, діяти доведеться з великою обережністю. Однак у його дружини, батька та двох дітей свої плани, а отже, зовсім скоро вся рідня вступить у серйозні протиріччя.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Слухняні (2022)