Кравець (2023)

Мелодрама Кравець (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серії
Премєра:
2 травня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
трилер, драма, детектив
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Кравець (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Кравець (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Кравець, 2023" режисера Чема Карчі оповідає про шлях головного героя до успіху в світі моди. Він загорівся ідеєю стати модельєром, але розуміє, що досягти успіху не так просто. Він повинен пройти довгий і важкий шлях, долаючи величезну конкуренцію і долаючи свої власні страхи.

Але головний герой не просто долає перешкоди, він робить це з геніальними ідеями та цікавими задумками щодо модного одягу. Однак йому невідомо, що за його плечима лежить таємниця, яка може завадити йому досягти успіху. Чи зможе головний герой подолати всі перешкоди та досягти своєї мети Відповідь на це питання можна отримати лише подивившись серіал "Кравець, 2023".

  • 50
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Кравець (2023)