Зроблено в Туреччині (2010)

Мелодрама Зроблено в Туреччині (2010) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
1 вересня 2010
Країна:
Туреччина
Жанр:
комедія
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Зроблено в Туреччині (2010)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Зроблено в Туреччині (2010) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У житті зрілого чоловіка настає непроста пора. Ерман Кузу закінчив багаторічну кар'єру листоноші, але не захотів зустрічати старість як звичайний пенсіонер. Він влаштувався на роботу водієм автобуса. Рішення не припало до смаку його дружині, яка мріє про іншу дійсність. Брак грошей, низький соціальний статус...

Нескінченні суперечки призвели до того, що розлючена дружина вигнала Ермана. Немолодий чоловік виявляється бездомним і збирається зупинитися в мотелі. У нього немає значного запасу фінансів на тривалий термін і йому терміново потрібна допомога. Залишатися в такому становищі небезпечно, і він згадує про родича Еймена, справи якого складаються досить благополучно. Чи допоможе той літньому водієві автобуса, який опинився в біді?

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Зроблено в Туреччині (2010)