Серце вітру (2016)

Мелодрама Серце вітру (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
9 серій
Премєра:
20 серпня 2016
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
120 хв.

«Серце вітру (2016)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Серце вітру (2016) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Рюзгяр дуже молодий хлопець, у якого склалася дуже важка доля. Тут було справжнє кохання, трагедія, зрада і звісно ж помста. Незважаючи на всі свої проблеми, наш герой досить цілеспрямована людина, яка може домагатися багато чого. Але це тривало до тих пір, поки не трапилася страшна трагедія. Його життя відразу ж перевернулося, коли чоловік втратив свою кохану дружину. Вона була його опорою по життю і завжди допомагала. До такої втрати наш герой готовий не був, і не думав, що його кохана людина так швидко піде з цього світу.

Жінка загинула під час страшної автомобільної катастрофи, а Рюзгяр ніяк не може з цим змиритися. Настає той час, коли чоловік збирається переїхати до Боснії. Саме тут він хоче привести думки до ладу та розпочати нове життя. Але своїм близьким він нічого не сказав. Мати Рюзгяра є керівником великої компанії в Туреччині, і має намір повернути свого сина додому, щоб потім посадити на своє місце.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Серце вітру (2016)