Величне століття. Імперія Кесем (2015)

Мелодрама Величне століття. Імперія Кесем (2015) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
60 серий
Премєра:
7 января 2017
Країна:
Турция
Жанр:
драма, мелодрама, история
Тривалість:
120 мин.

«Величне століття. Імперія Кесем (2015)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Величне століття. Імперія Кесем (2015) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

«Величне століття. Імперія Кесем» - історико-драматичний серіал турецького виробництва, продовження серіалу «величне століття». У центрі подій серіалу надала проста дівчина з Греції – Анастасія, яка одного разу потрапила в гарем турецького султана Ахмеда I. Вона була неймовірно красивою і мудрою жінкою, тому в Туреччині вона отримала нове ім'я, тут її називали Мехпейкер, що означало Луноликая. Для султана вона стала найулюбленішою дружиною, тому він називав її Кесем, що перекладалося як «найулюбленіша». Незважаючи на це, немає ніяких точних підтверджень, що вона дійсно була найулюбленішою, абсолютної фавориткою для султана.

Поруч із султаном Ахмедом I Кесем провела довгі чотирнадцять років, за цей час вона справила на світ тринадцять дітей. За деякими даними, є припущення, що султан дуже любимо Кесем і ніколи і ні в чому їй не відмовляв. У свою чергу, Кесем була досить розумна і мудра, щоб не вимагати від султана занадто багато. Вона ніколи не надокучував йому розмовами про політику, не лізла в його справи, можливо саме тому він був настільки прив'язаний до неї. Між султаном і Кесем панувала любов і взаєморозуміння, вони з повагою ставилися один до одного. Кесем прекрасно розуміла своє місце, відмінно знала, як саме повинна вести себе мудра дружина завжди знала, що потрібно робити і що говорити. Ахмед I в свою чергу завжди захоплювався Кесем, він ставився до неї з повагою, завжди прислухався до її думки, до її порад. Коли в 1617 році Ахмед I помер, його місце зайняв наступний султан – брат Ахмеда I.

Однак Мустафа I був психічно здоровим, тому її перебування на троні було вельми сумнівним і небажаним. Незабаром яничари скинули його з трону. Потім трон зайняв син Ахмела I і його першої дружини Махфируз – Осман II. Однак незабаром і його правлінню настав кінець, яничари подбали про це. Поки у палаці відбувалися ці напружені події, Кесем залишалася осторонь. Вона тримала від палацу на пристойній відстані і намагалася не привертати до себе уваги. за цей час вона успішно видала заміж всіх своїх вже дорослих дочок. Вона вибрала В чоловіки їм впливових і багатих османських пашів. Таким чином, вона не тільки забезпечила своїм дочкам хороше майбутнє, але і оточила себе надійними і сильними союзниками. Коли Осман II втратив владу, на трон зійшов Мурад – син Ахмеда I і Кесем. Саме з цього моменту влада фактично перейшла до Кесем. З тих пір, Кесем тричі отримувала титул регента.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Величне століття. Імперія Кесем (2015)