Одного разу в Османській імперії: Смута (2012)

Мелодрама Одного разу в Османській імперії: Смута (2012) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
33 серії
Премєра:
12 березня 2012
Країна:
Туреччина
Жанр:
історія
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

«Одного разу в Османській імперії: Смута (2012)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Одного разу в Османській імперії: Смута (2012) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Далекого 1711 року Російська імперія виявилася стороною, що програла. Тим часом Османська імперія переживала період невизначеності та застою. На престолі сидів султан Ахмед, який був дуже розумною і розважливою людиною. Йому в усьому допомагав безстрашний візир Ібрагім Невшехірлі. У 1718 році для народу настав дуже непростий час, адже ціни та податки стрімко зростали вгору.

Через подібні обставини місцеве населення постійно влаштовувало бунти, сподіваючись, що це допоможе поліпшити життєві умови. У 1729 році султан стратив брата одного торговця. Той вирішив помститися й організував велике повстання, яке стало доленосним.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Одного разу в Османській імперії: Смута (2012)