Пробуждение: Великие Сельджуки (2020)

Мелодрама Пробуждение: Великие Сельджуки (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
Країна:
Турция
Жанр:
драма, военный, история
Режисер:
Тривалість:
120 мин.

«Пробуждение: Великие Сельджуки (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Пробуждение: Великие Сельджуки (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Історичний серіал забирає глядача в далекі 1037-1194 роки, в період запеклої боротьби сельджуків проти правителя Хасана ібн Саббаха, який керував плем'ям низаритов ісмаїлітів. Він талановитий і безстрашний полководець, шановний наставник, а також творець відомої в той час секти відмінно навчених убивць, що називалися асасинами. Останні наводили справжній жах на ворогів. У той же час султан Мелік-шах перший, який благополучно правил державою сельджуків, був цілком задоволений стрімко розширюються межами і наростаючим могутністю своєї влади і впливу на завойованих територіях.

Його політика була спрямована не тільки на завоювання сусідніх земель, а й цілеспрямовані переслідування ненависних ісмаїлітів, які проповідували шиїтську гілка в ісламі. Хасан же мріяв про власну державу для свого народу, який жив в постійних переслідуваннях. І скоро доля дала воїну такий шанс, який він не упустив. Разом з вірними сподвижниками він хитрістю займає фортеця під назвою Аламут, який належить затятому супротивнику. Таким зухвалим кроком, він підписав собі остаточно смертний вирок і своїм одновірцям.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Пробуждение: Великие Сельджуки (2020)