Мета завоювання - Червоне яблуко (2023)

Мелодрама Мета завоювання - Червоне яблуко (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серій
Премєра:
31 травня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Мета завоювання - Червоне яблуко (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Мета завоювання - Червоне яблуко (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Історична турецька драма під назвою "Ціль завоювання - Червоне яблуко" розповідає про життя султана Фатіха Мехмета російською мовою, який залишив незабутній слід в історії, ставши одним із найвидатніших і наймогутніших правителів. Не дивно, адже завдяки зусиллям цієї людини тюркським народам вдалося захопити Константинополь, серце Візантійської імперії.

Однак, щоб здійснити цей великомасштабний план, головному герою, відомому в турецькому серіалі "Bir Fetih Ülküsü Kızılelma", довелося потрудитися і провести масштабні військові операції. У результаті він отримав прізвисько "Завойовник" і залишив незабутній слід у світовій історії. Уже з часів великих Сельджуків тюркські племена мріяли про підкорення процвітаючого Константинополя.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Мета завоювання - Червоне яблуко (2023)