Схід Османської імперії (2020)

Мелодрама Схід Османської імперії  (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
24 січня 2020
Країна:
Туреччина
Жанр:
документальний, драма, військовий, історія
Режисер:
Тривалість:
44 хв.

«Схід Османської імперії (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Схід Османської імперії (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

1453 рік. Султан Мехмет Фатіх разом зі своїм багатотисячним військом облягає Константинополь - неприступну столицю Візантійської імперії. Римська армія неспроможна забезпечити місту гідний захист і після нетривалої облоги Константинополь здається під тиском османської армії. Султан Мехмед оголошує його столицею імперії Османа, а себе проголошує падишахом. Виявивши себе відважним ватажком та сміливим воїном, молодий правитель стає справжнім героєм для своїх підданих. Проте не всіх тішить успіх Мехмета. Інтриги, підступи ворогів та численних родичів, які мріють зайняти трон – цілком звичайна справа при дворі султана. Але Мехмет не дарма уславився сильним і рішучим правителем, та й його власний шлях до влади не був простим.

Заради трона він навіть пішов на братовбивство. Будучи досить освіченою людиною, правитель завжди продумував свої дії та ретельно підбирав своє оточення, проте це не вберегло його від інтриг. Мехмету вдалося зійти на трон, але чи вдасться йому на ньому втриматися, адже його мачуха завжди мріяла бачити при владі своїх дітей і заради цього готова на все? Вона починає плести інтриги і влаштовує змову, щоб усунути Мехмета з трону.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Схід Османської імперії (2020)