Хто сам упав, той не плаче (2023)

Мелодрама Хто сам упав, той не плаче (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
22 червня 2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
120 хв.

«Хто сам упав, той не плаче (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Хто сам упав, той не плаче (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Характер дорослої дитини може йти врозріз із батьківськими очікуваннями. Алізе народилася і виросла в досить благополучній і заможній родині. Люблячий батько був готовий виконувати будь-яку забаганку дочки, щоб та була щасливою, тим паче що дружина померла, і дівчинка була позбавлена материнської турботи. Час минав, і Алізе стала дівчиною, до того ж із вельми норовливим характером. Їй не терпілося сепаруватися від батька і набути самостійності, що давало б їй змогу ухвалювати рішення і чинити так, як вона того бажала. І здійснення цієї мрії вона бачить через заміжжя.

У чоловіки вона обирає себе Серкана. Хлопець походив із сім'ї скромнішого достатку, проживав із дідусем, бабусею і вельми норовливою матір'ю. Зі свекрухою Алізе не пощастило, оскільки та до всіх оточуючих людей ставиться з якимось чи то здивуванням, чи то зневагою. Батько Алізе не противиться вибору доньки, вважаючи, що вона розумна і не стала б виходити заміж йому на зло. Алізе готова будувати сім'ю з Серканом, хоча розуміє, наскільки це буде складно. А батько Алізе має намір одружитися зі своєю новою обраницею. Він вважає, що Серкан не найкраща партія дочки, але не хоче з тією рвати стосунки, адже знає, яка Алізе запальна. А молодятам доведеться пройти через непрості випробування, адже на їхньому шляху раз у раз виникатимуть труднощі. Їм також доведеться розбиратися з важливим питанням, що стосується почуттів, без яких їм просто не зберегти шлюб.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Хто сам упав, той не плаче (2023)