Мама (2013)

Мелодрама Мама (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
85 серій
Премєра:
2016-10-25
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
120 хв.

«Мама (2013)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Мама (2013) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Маленькій доньці Мелек вже з дитинства доводилося відчувати батьківську байдужість, жорстокість та зневагу до неї. Незважаючи на те, що вона ще зовсім дитина, дівчинка намагається догодити дорослим, щоб не викликати скандал і не роздратувати злого сусіда. Безробітний тиран має свої причини для покарання маленької дівчинки за її провину. Але розважлива та наївна дівчинка-підліток, яка сподівається на краще, але кинуті на вулиці іграшки та звинувачення у створенні шуму та хаосу, руйнують надії на покращення. Дивовижна вчителька, яка зненацька з'являється в житті школярки, приносить їй багато радості.

Самотня та сумна Зейнеп у компанії однокласників переживає недавню сварку з рідними. А дівчина-студентка з цікавістю спостерігає за дивною дівчиною, яка не поспішає додому та відчуває голод. У цьому випадку жалість перетворюється на безмежну турботу та любов до безпорадної людини. З метою її звільнення з полону, дбайлива особа вирішує викрасти чужу дочку та поєднатися з сім'єю. Цікавий турецький серіал, який насправді зможе принести вам велику кількість позитивних емоцій. Приємного перегляду!

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Мама (2013)