В очікуванні сонця (2013)

Мелодрама В очікуванні сонця (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
147 серий
Премєра:
7 февраля 2013
Країна:
Турция
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 мин.

«В очікуванні сонця (2013)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу В очікуванні сонця (2013) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "В очікуванні Сонця" розповість історію про власницю невеликого магазинчика Демет, яка виховує самостійно доньку Зейнеп і намагається зробити все, щоб дівчинка ні в чому не потребувала. Але незабаром бізнес стає збитковим, через що сім'я опиняється у важкому матеріальному становищі. Героїням доводиться покинути рідне селище Гольбаші, прийнявши допомогу подруги Демет - Жале, яка проживає в Стамбулі. Переїзд дається матері і дочці не просто - звиклі до розміреного життя, вони насилу освоюються в галасливому мегаполісі.

Дейнеп влаштовується на роботу до швейної майстерні, а Зейнеп вступає до коледжу, де через свій упертий і незалежний характер перетворюється на об'єкт для глузувань з боку компанії підлітків, що користуються популярністю в навчальному закладі, де ватажком є красивий і цинічний Керем. Взаємна неприязнь молодих людей поступово переростає в симпатію, а потім і в кохання, але перш ніж це зрозуміти, хлопець і дівчина навмисно та обопільно заподіюють масу страждань і неприємностей.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » В очікуванні сонця (2013)