Принцеса без корони (2023)

Мелодрама Принцеса без корони (2023) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
3 серії
Премєра:
2023
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Принцеса без корони (2023)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Принцеса без корони (2023) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Турецький серіал "Принцеса без корони" розповість про життя дівчини Масал. Її мама Ширін була романтичною натурою і виховувала доньку розповідями про казкове життя. Дівчинка мріяла про щасливе майбутнє - вийде заміж за принца і буде щаслива. Але після смерті матері вона залишається зовсім одна, не підготовлена до життя. Зіткнувшись із суворою реальністю, в якій немає місця чарівництву, доброті та співчуттю, Масал перестає бути дитиною. Вона пристосовується до навколишнього світу і їй доводиться розраховувати тільки на свої сили. Щоб вижити, починає займатися злодійством.

Мрійлива і скромна дівчинка стає хитрою, спритною і злою дівчиною. Героїня перестає вірити людям, але знайомство з учителем Евгіном змінює її життя. Він багато часу проводить з Масал, піклуючись про неї і переконуючи, що життя прекрасне і казка тільки починається. Учитель допомагає багатьом дітям, які потрапили у скрутну ситуацію, і створюється враження, що він щасливий, хоча це зовсім не так. Він самотня людина і єдиною близькою істотою є собака. Завдяки Евгіну, життя змінюється на краще і повертається довіра до людей. Масал знову вірить у дива, а її дні наповнюються дивовижними пригодами.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Принцеса без корони (2023)