Кохання, розум, помста (2021)

Мелодрама Кохання, розум, помста (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
40 серій
Премєра:
18 червня 2021
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама, комедія
Тривалість:
120 хв.

«Кохання, розум, помста (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Кохання, розум, помста (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У серіалі Кохання, Розум, Помста Батьки Есри володіли власним кафе, але водночас фінансове становище сім'ї залишало бажати кращого. Мати дівчини була змушена нацьковувати її обирати собі нареченого за вигодою, а, не спираючись на почуття. Есра дотримувалася іншого принципу у виборі супутника життя. Мати Есри спиралася на власний досвід, а не ідеалістичні уявлення про взаємини. Жінка була засмучена тим, що дочка не прислухалася до її мудрої поради. Есра була розгублена, оскільки погано собі уявляла такі стосунки, де один платить, а іншому доводиться підкорятися і терпіти.

І заради чого були потрібні такі жертви, в голові Есри не вкладалося. І вона знаходить вихід, як припинити потік материнських порад. Був у Есри знайомий хлопець Озан. Він був скромною і приємною людиною. Есра запитує у нього, чи закінчив він навчання і чи обзавівся роботою і після того, як він ствердно відповів на її запитання, запропонувала йому одружитися з нею, а він і погодився. Але на пару чекає непросте випробування. Есра та Озан розуміють, що їхнє рішення було зумовлене певними обставинами. Вони розлучаються, а потім стає відомо, що Озан неймовірно розбагатів і став главою компанії.

  • 100
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Людмила
    Де українська озвучка??😡
  2. Софія
    Серіал просто 👍👍
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Кохання, розум, помста (2021)