Поганий шлях (2012)

Мелодрама Поганий шлях (2012) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
13 серій
Премєра:
2012
Країна:
Туреччина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Поганий шлях (2012)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Поганий шлях (2012) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Події серіалу "Поганий шлях" починаються в далеких 60-х роках в Адані. У центрі сюжету опиняється сім'я з дуже низьким рівнем доходу. Ті часи відрізнялися великим відсотком бідного населення, а невисокий заробіток був повсюдно. У дружній родині є двоє дітей. Син на ім'я Ісхан, який змушений тяжко працювати на місцевому будівництві, і дочка на ім'я Нюран.

Дівчинка виросла справжньою красунею і з малих років мріє про акторську кар'єру. Їй дуже не хотілося прожити життя, яке випало на долю її матері, тому всі її прагнення були спрямовані в бік кіноіндустрії. Однак старший брат бачив майбутнє сестри зовсім іншим. Ісхан надумав видати Нюран за дуже забезпеченого бізнесмена на ім'я Беддір Агу.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Поганий шлях (2012)