Привіт життя (2012)

Мелодрама Привіт життя (2012) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
13 серій
Премєра:
9 жовтня 2012
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
120 хв.

«Привіт життя (2012)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Привіт життя (2012) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Деніз працює гінекологом, вона хороший фахівець, її люблять пацієнти. Для неї момент коли дитина з'являється на світ дуже важливий. Це справжнє диво, заради цієї миті вона і вибрала свій шлях. Тільки роки йдуть, а вона так і не встигла знайти сім'ю. Часу заводити романи не вистачало, нічні зміни не сприяли цьому. Так і залишилася в розквіті років одна, без чоловіка і дітей. Вона хоче що-небудь змінити, і одного разу її бажання здійснюється.

Коли вона гостювала в іншому місті, вона зустріла однокласника, він покликав її у свою клініку на екскурсію. Однак там трапилася нестандартна ситуація. Деніз довелося терміново приймати пологи, після цього випадку все змінилося.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Привіт життя (2012)