Темно-червоний (2012)

Мелодрама Темно-червоний (2012) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
13 серій
Премєра:
14 березня 2012
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
115 хв

«Темно-червоний (2012)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Темно-червоний (2012) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Уміт виховувалася і виросла в небідній родині. Дівчина заручилася з красивим молодим хлопцем і її чоловіком став багатий Махір, який співпрацює разом із мамою Уміт. Дочка і мати постійно сваряться, через це вони живуть окремо.

Якось раз Уміт потрапила в аварію на машині і дівчину лікарі відправили в просту поліклініку, чоловік дізнавшись цю новину моментально їде в лікарню, щоб забрати звідти свою дружину і відвезти в приватну лікарню. Але дівчині протипоказане транспортування, її не можна турбувати, тому що стан її і так поганий і їй потрібно переливати кров.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Темно-червоний (2012)