Птахи без крил (2017)

Мелодрама Птахи без крил (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
46 серій
Премєра:
15 червня 2017
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
120 хв.

«Птахи без крил (2017)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Птахи без крил (2017) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Молода вдова Нефісе самотужки займається вихованням чотирьох дітей. Сім'я мешкає на орендованій квартирі, і одного разу власниця житла зажадала, щоб жінка та її спадкоємці з'їхали з неї якомога швидше. Нефісе також залишається без роботи і не отримує розрахункові кошти. Здавалося б, вона ось-ось впаде у відчай, але жінка тримається з останніх сил заради щастя своїх дітей.

Доля зводить її з багатим чоловіком Музаффаром, якому вона врятувала життя. Він вирішує відплатити їй добром і не помічає, як закохується в чарівний погляд Нефісе. Усе це породжує багато проблем у його особистому житті. На кону були його заручини з амбітною жінкою Тубою, але робить фатальну помилку, яка штовхає нареченого розірвати з нею союз напередодні заручин. Чергова зустріч із Нефісе стає приводом для продовження стосунків. Музаффар усвідомлює, що більше не повинен її втратити.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Птахи без крил (2017)