Топрак і Фідан (2022)

Мелодрама Топрак і Фідан (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
6 серий
Премєра:
2022
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
45 хв.

«Топрак і Фідан (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Топрак і Фідан (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Кохання накрило Топрака та Фідан хвилею, з першого погляду. Ці двоє були призначені один одному, їхня зустріч не могла не відбутися. Із самого початку обидва не сумнівалися, що щасливими зможуть стати лише разом, склавши ідеальне ціле із двох половинок. Друзі та знайомі не вірили у довговічність їхніх почуттів, проте закохані, не зважаючи на скептичні прогнози, незабаром одружилися. Всім, хто спостерігав за їхнім шлюбом, довелося змінити думку - з кожним днем ​​вони лише міцніше любили, а після народження синочки, здавалося, вже ніщо не зруйнує гармонію, що панує між ними. Але щастя, як нарило, так і спливло. Під час відпочинку на морі сім'ю змила величезна хвиля. Дивом Фідан знову винесло на берег, коли інший відпочиваючий повернув її до життя, зробивши штучне дихання, молода жінка відразу пошкодувала, що не загинула. Ні чоловіка, ні їхнього маленького сина Нежата поряд не було, знайти їх не вдалося.

В одну мить розбився її світ. Спустошена, Фідан повертається у свій розкішний будинок, але ніхто не чекає її там, а самотність повільно зводить з розуму. Як жити, втративши половину себе, хіба такі рани можна зцілити? І все-таки, якщо деякі сили вирвали її з обіймів смерті, отже, це недарма. Виплакавши горе, багато чого передумавши, Фідан вирішує не здаватися, хоча б заради пам'яті її найулюбленіших людей.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Топрак і Фідан (2022)