Зраджувати (2022)

«Зраджувати (2022)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Зраджувати (2022) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Адвокатам у сімейних справах доводиться представляти інтереси клієнтів, які стикаються з різними ситуаціями. Гюзіде Йенерсою була суддею у сімейних справах, і обіймала цю посаду тривалий період. За роки своєї роботи вона змогла заглибитись у найрізноманітніші випадки, з якими стикалося подружжя. Сама вона була одружена протягом тридцяти років і виховала з чоловіком двох дітей.

Чоловік Гюзіде був також пов'язаний з юридичною сферою та володів своєю компанією. Між Гюзіде і Тариком були теплі відносини, але найголовніше вони були побудовані на взаємній повазі. І хоч обидва досягли зрілих років, але продовжували радіти життю, будувати плани на майбутнє. І дорослі діти Озан та Ойлум не дозволяли їм сумувати чи нудьгувати. Син і дочка були веселими та галасливими, як і належить молодим людям. Окрім іншого брат із сестрою любили влаштовуватися батькам сюрпризи. Свята в будинку сім'ї проходили в атмосфері радості та кохання. Сім'я Гюзіде залишалася ідеальною і міцною, ніби ніщо не могло зламати її або поставити під сумнів узи, якими були пов'язані подружжя. А після приємних сніданків у компанії коханих та близьких людей Гюзіде вирушала на роботу.

А там, як завжди, вона ставала свідком чужого горя. Чергова пара, що прийшла розлучатися, з'явилася до зали суду з дитиною. Маля було вкрай засмучене. Гюзіде зважилася підійти до дитини, що влаштувалась віддалік від батьків, що сваряться. Коли розпочалося слухання, суддя дізналася, що справа стосується опіки над малюком. Бурджу і Відат ледь не побилися прямо в залі. Гюзіде вважає, що малюк з жодним з батьків не буде в безпеці. І ця справа буде лише одним з купи непростих розглядів, у яких судді доведеться ухвалювати вірне рішення.

  • 20
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Зраджувати (2022)