Мої брати та сестри (2021)

Мелодрама Мої брати та сестри (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
64 серії
Премєра:
2021-02-20
Країна:
Туреччина
Жанр:
драма
Тривалість:
45 хв.

«Мої брати та сестри (2021)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Мої брати та сестри (2021) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

У невеликому будинку проживала сім'я, що складалася з люблячого подружжя та їх чотирьох дітей. Незважаючи на проведені разом роки, чоловік та дружина продовжували кохати один одного. Їх двоє синів і дві дочки росли в атмосфері любові та доброти. І хоч сім'я була небагата, діти були щасливі. Але в їхню долю вривається нещастя. Мати дітей працювала домробітницею в багатій сім'ї, і в день, що став для неї фатальним, застала господиню за зрадою. З хатньою робітницею побажав поговорити чоловік, якого вона побачила в чужій спальні, і вона сіла до нього в машину, а та потрапила в аварію. Трохи пізніше чоловік жінки отримав травму на будівництві.

Від отриманих пошкоджень і чоловік, і дружина не змогли одужати, і четверо дітей осиротіли. Після похорону їм доводиться залишити свій рідний дім і вирушити до Стамбула, де вони намагатимуться знайти місце під сонцем. На шляху дітей стануть серйозні перепони, у тому числі фінансові та інтриги дорослих людей. Кадіру, як старшому братові, довелося звалити на себе левову частку обов'язків, але він не впорався. Омер також налаштований допомагати своїй сім'ї. А одна із сестер може бути забрана до дитячого будинку. Ситуація у сиріт все більше стає тяжкою. Їм потрібна допомога від дорослих людей.

  • 30
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Мої брати та сестри (2021)